I den här bloggen samlas spretiga infall och kreativa idéer


tisdag 26 juni 2012

Siluetter

Nu har turen kommit till sonens rum som även det behöver fräschas till. Han har önskat att jag målar väggarna i vitt med siluetter på av karaktärer från hans favoritspel. Jag har länge velat prova på att måla siluetter och nu får jag chansen.

Rummet är nu spacklat, slipat, grundmålat och målat en gång (även taket!). Nu har vi börjat göra siluetter av de bilder han gillar. Dessa ska vi sedan projicera med en projektor och testa vilka som fungerar och var de ska vara.

Altaïr, Assassin's Creed
Altaïr Ibn-La'Ahad är den första karaktären man spelar i spelserien Assassin's Creed. Jag har själv knappt provat det första spelet, jag tyckte att det var svårmanövrerat.
Altaïr, Assassin's Creed

Altair, Assassin's Creed

Ezio, Assassin's Creed
Ezio Auditore da Firenze däremot har jag spelat i Assassin's Creed II, Brotherhood, Legacy och Revelations. Assassin's Creed är en jättekul spelserie där man klättrar, springer, slåss och upptäcker. Det enda jag tycker är trist är såna saker som går på tid, till exempel ska man springa i kapp över taken med någon. Men det är häftigt att klättra omkring på Colosseum och på torn och kyrkor i Florens.
Ezreal, League of Legends (LoL)
Lee Sin, League of Legends (LoL)
Jag har aldrig provat att spela League of Legends (LoL), men en gång när jag var på ett LAN var det en kvinna i min ålder som satt bredvid mig hela natten och spelade det. Det verkar i och för sig ganska kul, men jag vill inte ägna all tid som man behöver åt spelet för att bli riktigt bra.
Ghost, Call of Duty (CoD) Modern Warfare
Jag har provat att spela Call of Duty: Modern Warfare en gång och det gick verkligen inte bra för mig. Jag fattade ingenting!

Det ska bli häftigt att se vilka siluetter som fungerar - och hur bra jag kan måla dem!

Läs om hur det blev: Del 1, Del 2, Del 3.

3 kommentarer:

 1. Fantastiska figurer. Vill gärna se hur det tar sig ut på väggen!
  lycka till!

  SvaraRadera
 2. Så spännande detta låter! Ser också fram emot att få så det när det väl är klart! Hoppas allt går bra!

  SvaraRadera
 3. kul sommarjobb du har fått! ;-)

  SvaraRadera